Mivinyo's Road - Feels So Right

Böra plugga igen?

Posted Nov. 16, 2017, 10:58 a.m. By mivinyo Tags: Utbildningar

Ja det är kanske dags at börja plugga igen, att sätta sig in i något nytt och fräscht som man inte har hållit på med tidigare.
Ja det är kanske dags at börja med entreprenadjuridik ? Ja vem vet det är kanske det som man går och längtar efter att få göra. 
Ja ibland tror jag att det är bra att börja plugga något nytt och sätta sig in i något nytt så att man känner att det är lite roligare än vad man tyckte vad innan.
Man kanske känner att man man står och stampar lite på samma plats, ja då kan det vara skönt att hitta på något nytt så att man känner att man går framåt och att det händer något nytt i sitt liv.

Bra att vet vad det är man vill göra

Ja det är väldigt bra att veta vad det är man vill göra och hur man ska göra det så att det kan bli så pass bra som det bara kan.
Man vill ju göra bra ifrån sig och det är ju super viktigt att man också tycker att det är kul det man håller på med. Att plugga något nytt kan vara något som man tycker är bra och som man kommer att må bra av att göra. Det behövs lite nya saker ibland för att man inte ska tycka att et blir allt för tråkigt och så. Känner man så kan det vara dags att kolla på någon ny utbildning som man tycker skulle vara kul att hålla på med, att leta reda på något nytt som man tycker är roligt och trevligt. Det finns ju så många fina utbildningar nu som man kan välja på så något ska man ju kunna hitta som man vill utforska lite mer och som man känner att det är något som jag skulle kunna göra.